Stijlvolle zijdebloemen

Bijna elk huis heeft een ruimte waarin planten en bloemen maar moeilijk willen groeien. Meestal komt dit door lichtinval of luchtvochtigheid. Een zijdebloem is dan de ideale oplossing. Een zijdebloem is kleurvast, stijlvol en heeft geen water nodig. Omdat zijdebloemen geen water nodig hebben, zijn ze ook zeer geschikt als decoratie voor mensen die vaak op pad zijn. Tuincentrum Oosterik heeft verschillende soorten en maten zijdebloemen. Onze zijdebloemen zijn goed met elkaar te combineren. Ook bieden we verschillende soorten vazen om uw boeket stijlvol in te kunnen presenteren. Kom langs in onze winkel of bekijk ons uitgebreide assortiment zijdebloemen en andere woonaccessoires en decoraties online in de webshop.


Bekijk kunstbloemen en planten


Kunstbloemen van Oosterik

Oosterik heeft een breed assortiment aan kunstplanten en / of zijdebloemen. U kunt verschillende kunstplanten vinden in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld:

 • Kunstbloemen in pot

 • Kunst boeketten

 • Kunst steelbloemen en takken

Al deze soorten kunstbloemen vind u in onze webshop. U kunt eenvoudig uw kunstbloemen bestellen en veilig afrekenen.
Wilt u meer weten hoe u kunstbloemen moet onderhouden? Het verschil in kunstbloemen en de verschillende soorten ? Leest u dan hieronder verder.


Verschillende kleuren kunstbloemen / zijdebloemen

De kunstbloemen van Oosterik zijn stuk voor stuk gebaseerd op bestaande bloemen en planten. De echte bloemen bloeien slechts een paar weken of maanden per jaar terwijl de kunstbloemen het hele jaar door bloeien! De kunstbloemen geven uw interieur sfeer!
Het aanbod kunstbloemen van Oosterik
Bekijkt u hier ons assortiment kunstbloemen online. Slechts een deel van ons assortiment staat online. Om gemakkelijk uw nepbloemen te vinden kunt u aan de bovenkant uw keuze filteren door te kiezen uit:

 • Zijden bloemen
 • Kunstplanten 
 • Foam bloemen

Waar plaatst u nepbloemen? 

U kunt kunstbloemen plaatsen binnen elk interieur. Niet alleen in de huiskamer maar ook op kantoor, in uw restaurant of juist in de slaapkamer kunnen deze zijdebloemen sfeer bieden. Een kunstbloem wordt ook vaak geplaatst in een ruimte waar weinig zonlicht is. U kunt kunstbloemen dus overal plaatsen! 


Hoe koopt u uw kunstbloemen?

U kunt uw kunstbloemen online kopen op onze webshop of kom eens in ons tuincentrum! We hebben een ruime keuze aan kunstbloemen en planten! 


Hoe maak je kunstbloemen schoon? 

Er zijn verschillende manieren om kunstbloemen schoon te maken. Het makkelijkst kun je nepbloemen schoonmaken met een plumeau of andere stofdoek. Mocht er dan nog stof of aanslag op de bloem zitten dan kunt u een vochtige doek gebruiken. LET OP! Maak de doek niet te vochtig, dit kan zorgen voor vlekken op de kunstbloemen. 


Zijdebloemen in elk formaat

Tuincentrum Oosterik heeft zijdebloemen in elk formaat. Bekijk hier alle zijdebloemen


Allergie voor bloemen en planten?

Voor mensen die een allergie hebben voor bloemen en planten zijn zijdebloemen ook een goede oplossing om de allergie tegen te gaan! Een allergie is vervelend en irritant voor mensen om toch je interieur dan wat op te vrolijken zijn nepbloemen een goede oplossing.


Waarom zijn kunstbloemen makkelijk voor in uw interieur? 

 • Ze kunnen tegen temperatuurswisselingen
 • Ze gaan niet dood als u een week op vakantie bent
 • U hoeft uw buurman/familie niet meer te vragen om de planten water te geven
 • Ze dienen alleen af en toe schoongemaakt te worden met een plumeau
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Ze zorgen het hele jaar door voor sfeer in huis of kantoor!

Koop dus snel hier uw kunstbloemen! 

Zijdebloemen

van Tuincentrum Oosterik