Tuincentrum Oosterik, verrassend veelzijdig!

Als een van de grootste tuincentra van Nederland biedt Tuincentrum Oosterik u een verrassend veelzijdig assortiment op het gebied van tuin en wonen. Onze winkel bestaat uit 50.000 m2 oppervlak en is onderverdeeld in verschillende afdelingen. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de afdelingen.


Een dagje uit bij Tuincentrum Oosterik

Een dag shoppen bij Tuincentrum Oosterik is een dag vol verrassing. Niet alleen is onze winkel altijd anders ingericht, ook ons assortiment wordt vrijwel dagelijks aangepast. We gaan mee met de seizoenen en zorgen voor een sfeervolle entourage. Om het dagje uit compleet te maken, kunt u heerlijk uitrusten in ons restaurant, terwijl uw kinderen lekker ravotten in onze indoor speeltuin, naast ons terras.


Wat vindt u in onze winkel?

Het assortiment is enorm én divers en verandert met de seizoenen mee. Planten voor binnen en buiten, tuinsets, verzorging voor uw huisdieren, outdoor kleding, speelgoed… er is letterlijk te veel om op te noemen. Ook voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin kunt u terecht bij een van onze specialisten. Winkelen bij Tuincentrum Oosterik is een ware belevenis, maar veel van onze producten zijn ook te vinden in onze webshop. Bezoekt u onze winkel? Uw hond mag mee naar binnen. En natuurlijk kunt u in ons eigen tuincafé terecht voor een moment van rust en een heerlijke lunch 


Webshop

Bent u nog niet uitgewinkeld? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Ook hier wordt het assortiment dagelijks aangevuld met de nieuwste producten. Bestellen en betalen is heel eenvoudig. Laat u verrassen door onze veelzijdigheid!

Impressie

van de winkel