Uitrusten in ons restaurant

Shoppen bij Tuincentrum Oosterik is een belevenis op zich. Trekt u gerust een hele dag ervoor uit, want er is genoeg te zien. En wanneer u even wilt uitrusten, dan kunt u terecht bij ons gezellige restaurant. In ons buffetrestaurant heeft u onder andere keuze uit koffie met gebak, een heerlijk vers belegd broodje of een complete maaltijd. Terwijl de kids lekker spelen in de indoor speeltuin, kunt u fijn achterover zitten en genieten van uw lunch of tussendoortje.

 

Snacks: van hartig tot verfrissend

Na het shoppen is uw dagje uit bij Tuincentrum Oosterik nog niet voorbij. Achter de kassa’s vindt u bij de uitgang ons snackbuffet. Hier kunt u terecht voor een verfrissende milkshake, een hartig saucijzenbroodje, een blikje fris of een ijsje voor de kids. Lekker om even snel mee te pakken als u nog een eindje moet rijden!

 

IJs in alle soorten en maten

Een dagje uit wordt natuurlijk helemaal een feest met een ijsje. We hebben ze in alle soorten en maten. Bent u een liefhebber van grote coupes met nootjes, vruchten en een grote toef slagroom? Of geniet u meer van een verfrissend water- of softijsje? In onze horecagelegenheden kunt u genieten van de meest uiteenlopende soorten ijs.