Openingstijden Tuincentrum Oosterik


Tuincentrum Oosterik is elke dag geopend. U kunt ons tuincentrum dus bezoeken wanneer het u uitkomt. Maak er een leuke dag vol beleving van of kom na uw werk langs voor uw dagelijkse portie tuin- en wooninspiratie. Wij hanteren de volgende openingstijden:


Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 20:00 uur
Zaterdag & zondag: 09:00 tot 18:00 uur

 

Koopzondagen

Iedere zondag is Tuincentrum Oosterik geopend. Ook op bijzondere feestdagen, zoals Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag kunt u bij ons terecht voor tuinmeubelen, woonaccessoires of planten voor binnen en buiten. Onze openingstijden op de koopzondagen zijn van 09:00 tot 18:00 uur.


Webshop


Lukt het u echt niet om langs te komen of u bent tijdens uw bezoek nog wat vergeten, dan kunt u terecht in onze webshop. Vrijwel alle producten uit onze winkel vindt u ook online. Elke dag wordt het assortiment aangevuld en ook de seizoensproducten zijn goed vertegenwoordigd. Neem een kijkje en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Tuincentrum Oosterik. Vindt u niet wat u zoekt online, stuur dan een e-mail naar webshop@oosterik.nl. Dan nemen wij contact met u op en zoeken wij voor u de mogelijkheden uit.