Werken bij Oosterik

Werken bij Tuincentrum Oosterik

Tuincentrum Oosterik biedt meer dan 50.000 m2 aan tuin- en wooninspiratie. Dat betekent dat wij goede mensen om ons heen nodig hebben, die onze klanten vakkundig kunnen adviseren. Regelmatig zijn wij dan ook op zoek naar klantgerichte medewerkers. Werken bij Tuincentrum Oosterik betekent werken in een dynamisch en veelzijdig bedrijf. We vragen om een proactieve houding, een klantgerichte en dienstverlenende instelling en goede communicatieve vaardigheden. Of je nu als receptioniste bij ons werkt of als verkoper op een afdeling.

 

Actuele vacatures
VAKANTIEWERK OF BIJBAAN?

•     Ben jij minimaal beschikbaar op de zater­dagen, koopzondagen en onze gezellige koop­­avonden?
•     Kun je in de aankomende zomer­vakantie zeker 3 dagen per week werken?

Aarzel dan niet om te solliciteren!


vakantiewerk


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN JONGE EN ENERGIEKE VERKOPERS


Voor de afdelingen Tuinhout en Tuinplanten op de buitenafdeling. Je weet van aanpakken, je kunt zelfstandig werken, je kunt goed verkopen en ziet er naar uit om onze klanten van een goed en vakbekwaam advies te voorzien. Je hebt enige ervaring in de verkoop, je bent commercieel ingesteld, geniet een gepaste opleiding en je komt hier uit de omgeving? Dan ben je van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Stuur dan even een mailtje met CV naar info@oosterik.nl met als titel VERKOPER


 


Voor de afdelingen Tuinmeubelen en Tuin & Sfeerartikelen. Je weet van aanpakken, je kunt zelfstandig werken, je kunt goed verkopen en ziet er naar uit om onze klanten van een goed en vakbekwaam advies te voorzien. Je hebt enige ervaring in de verkoop, je bent commercieel ingesteld, geniet een gepaste opleiding en je komt hier uit de omgeving? Dan ben je van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Stuur dan even een mailtje met CV naar info@oosterik.nl met als titel VERKOPER