Geen sfeervolle kamer zonder plant!

Kamerplanten geven uw interieur een heel eigen karakter. Zo zorgt een bloeiende orchidee voor een langdurig fleurig element in de kamer en is een grote lepelplant juist een echte blikvanger. Liever een wat meer stoere sfeer creëren in uw interieur? Ga dan voor een cactus. Lekker makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Voor iedere stijl hebben wij wel een passende kamerplant voor u. 

De keuze voor de juiste plant, die ook nog eens past bij uw eigen stijl, hangt af van de inrichting van uw woning en de mate van verzorging. Heeft u een kamer met veel licht? Dan is een kamerplant als de Kalanchoe of Hedera een uitstekende keuze. En wilt u er niet te veel omkijken naar hebben? Kies dan voor een Ficus of de populaire Vingerplant. Weet u niet precies wat bij u past? Onze medewerkers zijn deskundig en helpen u graag!

Bij Tuincentrum Oosterik hebben we een groot assortiment kamerplanten, van bloeiende kamerplanten tot groene exemplaren. Veel van onze planten komen uit eigen kweek en worden met liefde verzorgd. De rest van ons assortiment komen van de beste kwekers uit Europa. We selecteren deze kwekers op hun liefde voor het vak en de gegarandeerde topkwaliteit.

Onze specialisten adviseren je graag welke plant je het beste kunt kiezen. Ook voor het onderhoud van kamerplanten hebben we alle denkbare producten in huis. En met een leuke pot of bak uit onze potterie maak je het helemaal af.

Kamerplanten

van Tuincentrum Oosterik