Kids en de seizoenen

Een dagje uit bij Tuincentrum Oosterik is voor uw kinderen een hele ervaring. Het begint al buiten bij de speeltoestellen en springkussens. Eenmaal binnen worden ze verwelkomd door een heuse sprookjesboom, die de meest prachtige verhalen verteld. En komt u tijdens de bijzondere seizoenen, zoals Pasen en Kerst, dan weten uw kinderen helemaal niet waar ze het eerst moeten kijken! Complete winterlandschappen, kersttaferelen of Paashazen voeren uw kinderen mee in een ware sprookjeswereld. En we weten zeker dat u zichzelf ook mee laat voeren door de bijzondere sfeer. 


Indoor speeltuin

Terwijl u geniet van een heerlijke lunch in het restaurant van Tuincentrum Oosterik, kunnen uw kinderen lekker ravotten in de indoor speelruimte. Onze indoor speeltuin is overzichtelijk ingericht, zodat uw kinderen veilig kunnen spelen. Ook heeft u vanaf het restaurant goed zicht op hen. Zo kunt u fijn achteroverleunen en genieten van een moment van ontspanning tijdens het shoppen.


Speelgoedafdeling

Zijn uw kinderen uitgeraasd? Dan vinden ze het vast niet erg dat u ze meeneemt naar de speelgoedafdeling. Deze afdeling is een waar feestje voor uw kinderen. De meest bekende merken komen voorbij, van Cars tot Disney Princess en ook LEGO en HAMA zijn goed vertegenwoordigd in ons tuincentrum. Ze zullen hun ogen uitkijken bij zoveel keuze. Wedden dat u de verleiding niet kunt weerstaan om een kleine verrassing aan ze cadeau te doen?