Bestellen en leveren

Bestellen in de winkel

Heeft u in ons tuincentrum wat bijzonders gezien, bijvoorbeeld een mooie tuinset, dan kunt u het product van uw keuze bestellen en af laten leveren bij u thuis. Bestellen kan via een van onze medewerkers of via de webshop. Bestelt u bij een van onze medewerkers, dan zorgt hij ervoor dat het juiste product klaargezet wordt om op te halen of te bezorgen. Met hem maakt u ook afspraken over het tijdstip van levering. Onze magazijnmedewerkers zorgen dan voor een goede logistieke afhandeling.

 

Leveren door Tuincentrum Oosterik

Het afleveren van goederen bij u thuis bieden wij aan tegen een kleine vergoeding, met uitzondering van stenen en planten. Woont u in Denekamp, dan is de levering gratis. Woont u verder weg, dan is de afstand bepalend voor de hoogte van de bijdrage. Vraag onze medewerkers welke vergoeding voor u geldt.

 

Afhalen bij Tuincentrum Oosterik

Heeft u een product bij Tuincentrum Oosterik gekocht, maar u kunt het niet direct meenemen? Geen probleem. Met een van onze medewerkers kunt u afspraken maken om uw aankoop op een andere dag op te halen. Als een product in ons magazijn op voorraad is, kunt u het natuurlijk ook altijd direct meenemen.

 

Klantenservice

Heeft u een vraag over uw bestelling? Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag verder.


Neem contact op

Bestellen en leveren bij aanschaf in de webshop.


Klik hier