Dining tafel Richmond Hazelnut Brown

€ 559,00 € 719,00
Aantal

Sneloverzicht

De Richmond dining table is een praktische tafel met mooi afgewerkt kunststof vlechtwerk in de stijl van de diningstoelen. De aluminium constructie geeft de tafel stevigheid en duurzaamheid. Het tafelblad is een spraystone top van 5 mm dik.

Details

Met méér dan 40 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat om u de beste tuinmeubelen aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een tuintafel, tuinstoelen, diningchairs, loungesets, diningsets, hockers, ligbedden, parasols, tuinkussens of andere meubelaccessoires. In onze showroom en webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin aangenaam en stijlvol in te richten.

U kunt uw nieuwe tuinmeubelen gemakkelijk online in onze shop bestellen. Wij zorgen voor een snelle bezorging. Wilt u toch liever uw tuinset bekijken? Kom dan naar ons tuincentrum voor uitgebreid advies.

Slechts een greep uit ons assortiment tuinmeubelen staat online. In onze winkel vindt u het complete assortiment aan tuinmeubelen, accessoires, onderhoudsproducten en alles voor uw huis & tuin!

Het is mogelijk dat het product dat u besteld en ontvangt iets kan afwijken van de foto zoals deze is weergegeven op onze webshop.