Opruiming bij onze kerstshow!

Waanzinnige korting: 40% op kerst- en sfeerartikelen
Heb je je huis helemaal in kerstsfeer gebracht, maar je mist eigenlijk net de finishing touch? Of wil je alvast nieuwe kerstballen scoren voor volgend jaar tegen een waanzinnig lage prijs? Dan kun je niet om onze sale heen. Onze kerstafdeling is nog altijd een van de mooiste kerstshows van Nederland volop kerstaccessoires in verschillende thema’s. Of je nog kerstballen, kerstdorpen of kerstgroepen zoekt, er is op onze kerstshow nog ruime keuze. De opruimingsactie geldt ook voor de sfeerartikelen op deze afdeling. Er is vast wel wat leuks te vinden dat perfect in je interieur past. Voor dit jaar of alvast voor volgend jaar. Heb jij ook wel zin in die waanzinnige korting van 40% op kerst- en sfeerartikelen? Wacht dan niet langer en besteedt die vrije dagen goed bij Tuincentrum Oosterik. Neem vooral ook je kinderen en familie mee, want je kijkt je ogen uit!

Alleen kerstopruiming? Welnee!
Als we opruiming hebben, dan pakken we het ook gelijk goed aan! Op veel van onze andere afdelingen kun je ook terecht voor mooie aanbiedingen. We hebben ze voor het gemak maar even voor je op een rij gezet:

25% korting op kleding

25% korting op gereedschap

25% korting op dierenbenodigdheden

25% korting op vijver assortiment

25% korting op bronsbeelden

25% korting op verlichting

40% korting barbecues

40% korting op speelgoed

40% korting op potterie

40% korting op huishoudartikelen en glas

40% korting op cadeauartikelen

40% korting op zijde

40% korting op tuin & terras

50% korting op bollen & zaden

50% korting op showmodel tuinmeubelen

Dus ben jij na al die overweldigende feestdagen alweer aan het nadenken over je tuininrichting? Sla dan twee vliegen in 1 klap: profiteer van mooie kortingen én geniet nog even van die feestelijke dagen!


Kijk hier hier voor de actuele openingstijden, zodat je niet voor een dichte deur staat.


Kerst opruiming

van Tuincentrum Oosterik