Afdelingshoofd kamerplanten

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker bij wie service, orde en netheid hoog in het vaandel staan. In de functie van afdelingshoofd kamerplanten ben je in staat de afdeling volledig te beheren en te ontwikkelen. Eveneens ben je verantwoordelijk voor de optimale verzorging, inkoop, voorraadbeheer en bijbestelling van de kamerplanten.

Tevens draag je de verantwoordelijkheid voor een optimaal stimulerende presentatie en inrichting van
de afdeling kamerplanten door een goede, nette en verzorgde opstelling van de tuinplanten voorzien van de juiste informatie en prijzen. Daarbij voortdurend af te stemmen in het seizoen op trends en andere marktontwikkelingen. Door je ruime kennis van kamerplanten weet je onze klanten vakkundig te adviseren over de groei, bloei, snoeiwijze en de standplaats.

Ervaring in de detailhandel of groen groothandel is een vereiste, tevens beschik je over een groen opleiding en in staat om zelfstandig beslissingen te nemen die een positieve invloed hebben op het resultaat van de afdeling tuinplanten. Daarnaast ben je in staat andere medewerkers te motiveren en aan te sturen en leiding te geven aan een groep medewerkers. Tevens beschikt over een mbo- werk en -denkniveau en hebt affiniteit met de tuinplanten.

Tuincentrum Oosterik biedt je een zelfstandige, uitdagende en flexibele baan met doorgroeimogelijkheden en uitstekende perspectieven binnen een snel groeiend detailhandelsbedrijf. tevens maak je deel uit van een jong, dynamisch en enthousiast team met veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid.

Tevens bieden wij je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de Nederlandse vereniging van tuincentra. De functie staat open voor vrouwen en mannen en is voor 38 uur per week.

Stuur u sollicitatiebrief en c.v. met motivatie naar:

personeelszaken@oosterik.nl

T.a.v. Dhr R. Oude Oosterik