Nieuws

Tuincentrum Oosterik in kerstsfeer!

18 oktober 2016

Denekamp – De kerstshow van tuincentrum Oosterik is officieel geopend door de medewerkers. Een gezellig moment om de feestelijke kerstperiode in te luiden. Het ziet er feestelijk uit bij Oosterik: een groot gedeelte van het immense tuincentrum is al helemaal ingericht in kerstsfeer. Vrijdagochtend werd de kerstshow officieel geopend door de medewerkers. Zo’n 150 medewerkers kregen een vervroegd kerstontbijt aangeboden. Dat gebeurde in stijl, compleet met kerstmutsen. “Een traditie de we graag in ere houden,” aldus Roel Kleine, medewerker tuincentrum. “Iedereen is al helemaal in kerststemming. Het viel jullie fotograaf al op: allemaal vrolijke mensen aan de ontbijttafel. Dat geldt overigens

Lees verder

Duurzame energie bij Tuincentrum Oosterik

19 februari 2016

Bij Tuincentrum Oosterik is er begonnen aan een groot zonnepanelenproject. Door innovatief en duurzaam ondernemen zijn zij een van de eerste tuincentra in Nederland met een grootschalig duurzaam project als deze. In samenwerking met Technisch Installatiebedrijf Schulte en Agro-NRG gaat Tuincentrum Oosterik op 2 verschillende daken zonnepanelen plaatsen. Met een totaal oppervlak van 16.000 M² en circa 5.000 zonnepanelen zal er in totaal 1.000.000 KW/h aan energie worden opgewekt. Houd onze facebook pagina in de gaten voor regelmatige updates en foto’s omtrent dit mooie innovatieve project.

Tuincentrum Oosterik in de Tubantia.

1 november 2014

NOORD DEURNINGEN – Ondanks het vroege tijdstip staan de eerste auto’s van bezoekers al op de immense parkeerplaats. Het merendeel heeft witte, Duitse, nummerborden. Op weg naar de ingang komt de kerstsfeer de bezoeker op deze regenachtige doordeweekse dag letterlijk tegemoet. Kerstmannen, (kunst)kerstbomen, kerstkransen, kerstverlichting, kerstversiering, kerstmuziek en kerstgeuren; het kan niet op bij Tuincentrum Oosterik in Noord Deurningen dat al helemaal in het teken van Kerstmis staat. Ofschoon Weihnachten nog bijna twee maanden ver weg is, is de kar van menig bezoeker al vrij snel aardig gevuld. René Oude Oosterik knikt. ,,Al vanaf 3 oktober, de Dag van de

Lees verder

Jubilarissen in het zonnetje gezet

8 oktober 2013

Afgelopen zaterdag, 08-10-13, hebben wij onze vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Onze medewerkers Ugur Yilderim, Jan Wisselo, Erna Bosgoed en Hedwig zijn dit jaar 25 jaar in dienst bij tuincentrum Oosterik. Tijdens een feestelijke avond hebben wij dit heugelijke feit gevierd met al het personeel. Mooie woorden, felicitaties en een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje maakten deze feestavond compleet. Via deze weg willen wij Ugur, Jan, Erna en Hedwig nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet.    

Compleet vernieuwde webshop online

17 juni 2013

De compleet vernieuwde webshop van tuincentrum is Oosterik is vanaf vandaag online. In onze online shop kun je in alle rust van achter de computer rondkijken in onze uitgebreide collectie tuin- en woonproducten. Zoekt u bijvoorbeeld naar een nieuwe tuinset, barbecue of keukengereedschap? Dit kun je nu ook online bestellen. Om zowel onze Nederlandse als Duitse klanten optimaal te kunnen helpen, is onze webshop tweetalig. Op dit moment staat er nog beperkte collectie online maar er wordt continu aan gewerkt om een zo groot aanbod te laten zien.

Winnares nieuwsbrief actie

14 mei 2013

Uit al onze nieuwsbrief inschrijvingen is Mevrouw Harmsen gekozen tot de gelukkige winnaar van de Hartman tuinset incl. kussens en parasol. Zaterdag, 11 mei, hebben wij de tuinset overhandigd aan deze verbaasde maar vrolijke vrouw. Op de foto ziet u mevrouw Harmsen en afdelingshoofd tuinmeubelen Roel Kleine.

Duitse website live

20 april 2013

Een maand geleden vierden wij de lancering van onze nieuwe website. Nu is het de beurt aan onze Duitse website! Vanaf vandaag is deze te bewonderen via www.oosterik.de of via de taalkeuze rechtsboven aan de pagina. Op deze manier kunnen wij ook onze Duitse bezoekers optimaal van dienst zijn.

In de media

3 april 2013

ENSCHEDE – Pasen heeft ondanks de kou veel consumenten uit een extreem lange winterslaap gehaald. ‘Ze zijn het beu.’ De tuinkussens hebben weer vrolijke tinten en de bloempotten zijn kleurrijker dan ooit. Volgens tuincentrum Oosterik, bij Denekamp, is dat een subtiel teken dat de consument de treurigheid van crisis en kou beu is en optimisme in huis wil halen. Gisteren brak in het tuincentrum de economische lente na een slappe winter door. De parkeerplaatsen stonden afgeladen vol. Ook bij de meubelboulevards in de regio keerde de consument terug na een lange winterslaap. Hoewel er veel kijkers waren, werd er volgens

Lees verder

Nieuwe website live

20 maart 2013

Op de eerste dag van de lente is onze nieuwe website online gegaan. Je kunt er van alles vinden over ons assortiment en je kunt alvast een kijkje nemen door op de virtuele rondleiding te klikken. We hopen dat je op onze website genoeg inspiratie vindt om ons tuincentrum te bezoeken. Binnenkort openen we ook onze nieuwe webshop zodat je 24/7 bij Tuincentrum Oosterik kunt shoppen.